گروه بهین مشاورانBEHIN CONSULTING GROUP

گروه بهین مشاورانBehin Consulting Group

گروه بهین مشاورانBehin Consulting Group

Blog Article

چشم انداز
گروه بهین مشاوران، مرجع اصلی راهکارهای جامع موفقیت پایدار سازمان ها از طریق توانمندسازی کارکنان و ظرفیت سازی داخلی و خارجی سازمان های خصوصی و مردم نهاد ( NGO ) در کشور خواهد بود.

ماموریت
ما بهین مشاوران هستیم و می خواهیم از طریق ظرفیت سازی و توانمندسازی کارکنان، سازمان ها و سمن ها و از سوی دیگر توسعه مشارکت در تمامی سطوح زندگی سازمانی به تعالی و موفقیت پایدار سازمان ها و توسعه اعتلای کشور کمک کنیم.

مسئولیت اجتماعی بهین
گروه بهین مشاوران در طول سال‌های فعالیت خود، در کنار سازمان های مردم نهاد(NGO) بوده و در جهت ظرفیت سنجی و ظرفیت سازی در این سازمان‌ها تلاش های فراوانی کرده است. این تلاش ها منجربه خلق مدل «ثمین» شد، که درجهت توسعه و تعالی سازمانهای مردم نهاد به کار گرفته شده است.
لیکن گروه بهین مشاوران، خود را متعهد به حمایت همه جانبه در تامین منابع موسسه کودکان سرزمین من می‌داند. و در این راستا منتظر حمایت های فکری، معنوی و مادی شما هستیم.

موسسه حمایتی کودکان سرزمین من کاملاً مردم‌نهاد، غیرانتفاعی و غیرسیاسی است و با هدف حمایت از کودکانی که دست‌های رهاشده‌شان را به ما سپرده‌اند در بستر زندگی خانوادگی با ایجاد سقف امن، آرامش و توانمندساز تاسیس شده و تا استقلال رفتاری و عملکردی این کودکان برای ورود مولد به جامعه بدون محدودیت سنی و جنسیتی از آنها نگهداری می‌کند.

رابطه‌ی سیستم جبران خدمت با بهره‌وری در سازمان
هنگام بررسی عوامل تاثیرگذار بر بهره‌وری سازمان گاهی مدیران منابع انسانی و حتی مدیران عامل دچار این سوءبرداشت می‌شوند که تنها با ایجاد تغییرات مثبت در سیستم جبران خدمت می‌توان راندمان و بهره‌وری سازمان را به طرز چشمگیری افزایش داد. در صورتی که سیستم جبران خدمت تنها یکی از چندمتغیر تاثیرگذار بر بهره‌وری سازمان است که می‌تواند تاثیر مثبتی در انگیزش و رضایت، تعهد کارکنان داشته باشد و با وجود ضروری بودن هنوز هم کافی نیست.به عبارتی به سیستم جبران خدمت همچون دیگر ابزارهایی که نیازهای نگهدارنده کانون ارزیابی را برآورده می‌کنند باید بدین گونه نگاه کرد که اگر در سازمان به سمت جاریسازی و استقرار نروند تضمینی برای جذب و نگهداشت پرسنل کارآمد وجود نخواهد داشت اما حرکت به سمت یک سازمان با بهره‌وری بالا و همچنین و رضایت و تعهد پایدار باید به برآورده کردن نیازهای برانگیزاننده همچون قدرت و احترام نیز توجه داشت.

بررسی ساختار و مدیریت حقوق و دستمزد
یکی از موارد بسیار مهم در آگاه‌سازی مدیران منابع انسانی بحث شفافیت در سیستم حقوق و دستمزد است که به دلیل اجتناب مدیران از حواشی سازمان نادیده گرفته می‌شود.


به عبارت دیگر در اکثر مواقع با سازمان‌هایی روبه‌رو هستیم که پنهان بودن حقوق پرسنل را امری امکان‌پذیر و قابل اجرا می‌دانند در صورتی که چنین اقدامی نه تنها در عمل شدنی نیست بلکه می‌تواند سازمان را دچار تبعات جبران‌ناپذیری کند.

از جمله تبعات عدم شفاف‌سازی حقوق و دستمزد، سوءبرداشت‌های بسیاری است که پرسنل سازمان را به دلیل اطلاعات ناقص و تخمین زدن حقوق یکدیگر، دچار یک حس بی عدالتی و تبعیض می‌کند که اصلاح چنین احساسی حتی اگر امکان‌پذیر باشد سازمان را دچار هزینه‌های زیادی می‌کند.

در نتیجه پیاده‌سازی سیستم حقوق و دستمزد به صورت اصولی و درست نیازمند این است مدیران منابع انسانی در درجه اول بدانند و سپس بتوانند به بقیه مدیران منتقل کنند که چیزی به اسم حقوق و دستمزد مخفی وجود ندارد و نمی‌توان نتایج مثبت و حداکثری شفاف‌سازی را به دلیل حواشی محدود آن نادیده گرفت.

Report this page